Telefon

0730 177 245

Contact e-mail

sales@mcresidence.ro

 

Imobilul are regimul de inaltime S+P+9 Etaje si cuprinde garsoniere si apartamente noi cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Blocul nou este situat foarte aproape de centrul Bucurestiului,  in zona Grozavesti, zona cu o mare expansiune si cautare in ultima perioada. 

Dispune de apartamente spatioase si luminoase construite conform ultimelor standarde de siguranta. 

Apartamentele au fost predate la cheie, cu finisaje premium la alegere si au fost gandite astfel incat sa raspunda nevoilor unui stil de viata modern. Scara granit, 2 lifturi de transport persoane, sape elicopterizate, tamplarie SALAMANDER, centrale termice BUDERUS, calorifere FEROLLI, caramizi Porotherm, compartimentari interioare caramida, etc

 

Constructie

Constructie

Fundatia tip radier general reprezinta tipul de fundatie directa, realizata ca un planseu întors si care asigura o suprafata maxima de rezemare pe teren a constructiei. La turnarea radierului general s-au folosit 100 tone de fier-beton + 560 metri cubi beton clasa B450.

Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm de 30 cm grosime, pereti ce sunt ulterior placati cu un sistem de izolatie ce asigura un confort optim atat vara, cat si in anotimpul rece. Compartimentarile interioare din apartamente sunt realizate de asemenea din caramida tip Porotherm.

Acoperisul a fost conceput cu terase suspendate, pentru a spori nivelul de comoditate si relaxare a locatarilor de la nivelurile superioare.

Gresie si Faianta MARAZZI - Italia

Gresie si Faianta MARAZZI - Italia

Marazzi este lider mondial în domeniul placilor ceramice. Experienta si capacitatea de inovare, creativitatea si designul, traditia si experienta, iubirea pentru ceramica, atentia pentru mediul înconjurator, sunt punctele forte ale ceramicii Marazzi, ce dau forma spatiilor de locuit, din 1935, care îmbina armonios calitatea estetica si materialele de înalta calitate.

Parchet EGGER Germania clasa trafic 33

Parchet EGGER Germania clasa trafic 33

Brandul EGGER reuneste o gama completa de produse pentru mobilier, amenajari interioare, constructii din lemn si parchet laminat. Egger este o companie producatoare de semifabricate din lemn din Austria care a fost fondata în anul 1961 si este unul dintre primii trei mari producatori de semifabricate din lemn din Europa.

Egger livreaza pe pietele din întreaga lume în jur de 5,2 milioane metri cubi de semifabricate din lemn. Trei sferturi din produsele realizate sunt valorificate superior prin aplicare de straturi si înnobilare. Egger este liderul de piata în Europa, ocupând circa 10 % din piata în anul 2016.

Usi exterior BEYMAY

Usi exterior BEYMAY

Nicicând nu s-a pus un mai mare accent pe siguranta vietii si pe protectia proprietatii decât în prezent. Usa de acces joaca cel mai important rol în siguranta unei locuinte, în securitatea vietii si a bunurilor si, desigur, este primul lucru pe care îl vedeti venind acasa. Beymay produce usi metalice de înalta calitate, gama standard de produse fiind adresata pentru oricine doreste un plus în asigurarea sigurantei familiei si locuintei, împreuna cu un design placut si un grad ridicat de fiabilitate. 

Usi de interior pline PORTA DOORS

Usi de interior pline PORTA DOORS

Grupul Porta este format din 6 fabrici, iar volumul lunar este de peste 65000 de seturi de usi si tocuri.

Succesul Porta se datoreaza in primul rand muncitorilor cu un inalt grad de calificare profesionala, care, in combinatie cu investitiile solide au oferit companiei posibilitatea unei dezvoltari dinamice si competitivitate pe piata. Masinile de ultima generatie si utilizarea tehnologiei moderne permit o productie automatizata. Astfel, putem oferi produse la cele mai inalte standarde calitative, pastrand insa preturile atractive. In acelasi timp, protectia mediului reprezinta una dintre preocuparile noastre. Din acest motiv, utilizam doar materie prima ecologica, achizitionata de la cei mai cunoscuti producatori. De asemena, o moderna centrala pe baza de deseuri lemnoase asigura necesarul de energie termica pentru intreg procesul de productie.

Ferestre cu geam termopan SALAMANDER

Ferestre cu geam termopan SALAMANDER

Ferestrele realizate in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima generatie.
Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci si tehnologia încorporata care îmbunateste semnificativ confortul vietii si reduce costurile pentru energie. 
Sistemul cu 7 camere, cu o latime constructiva de 76mm, confera o excelenta izolare termica, ranforsari din otel zincat de dimensiuni generoase, asigura stabilitate.
Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de productie, nu lasa nici o sansa zgomotului si frigului. Suprafata cu o structura de mare densitate face STREAMLINE SL76 rezistent la schimbarile atmosferice si foarte usor de curatat.
Tâmplaria fabricata din STREAMLINE SL 76 este una cu calitati deosebit de avantajoase, caracterizata printr-un design elegant si proprietati de izolare termica si fonica superioare, într-un cuvânt COMPETITIVA.

Baterii RAMON SOLER

Baterii RAMON SOLER

Pentru compania Ramon Soler design-ul inseamna estetica, dar si ergonomie, siguranta si confort in utilizare, durabilitate, economie de apa si energie. Din respect fata de mediul inconjurator, sunt peste 17 ani de cand produsele sale incorporeaza sisteme de eco-eficienta.
Solutiile Ramon Soler sunt prezente in toata lumea, spatii publice, spa-uri si hoteluri. Nivelul ridicat al produselor este confirmat de utilizarea lor in proiecte de succes precum vasul de croaziera Queen Mary II sau in cadrul lanturilor hoteliere internationale Sheraton, Marriott, Intercontinental, Hilton, Radisson sau Sofitel.
Bateriile sale au un excelent raport calitate-pret-design. De aceea, milioane de oameni de pe 5 continente folosesc zilnic aceste baterii, reinnoind continuu increderea in produsele companiei.

Instalatii REHAU

Instalatii REHAU

Instalatiile termice si sanitare sunt realizate cu tevi marca Rehau.

Instalatiile electrice respecta normele tehnice si sunt gandite sa asigure confortul oricarei familii moderne. Astfel, beneficiati de circuite separate pentru aparatele de aer conditionat, de sigurante cu disjunctor, de conexiuni TV si prize Internet.